Informatie

INFORMATIE

Groepsarrangement

 

Bij ons is het ook mogelijk om met grote groepen te genieten
van een aantal heerlijkheden.

Kinderfeestjes

Feest voor het hele gezin. Graag ontvangen wij u in ons gezellige, kindvriendelijke pannenkoeken-restaurant om u kennis te laten maken met een ruime keuze uit overheerlijke, authentieke pannenkoeken. Heerlijke pannenkoeken maken ieder kinderfeestje compleet!

Afhaalpannenkoek

 

Als je van tevoren even belt zorgen wij ervoor dat de pannenkoek klaarstaat.
Zie onze menukaart voor de keuzemogelijkheden.

Terras

 

Ons restaurant met serre en overdekt verwarmd terras, biedt plaats aan 200 personen. Goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief de toiletvoorziening).

Speelruimte

 

Binnen hebben we een gezellige kinderspeelruimte voor alle leeftijden ingericht. Zo kunt ù heerlijk genieten van een middag/avondje uit met de kinderen en zij vervelen zich geen seconde!

Kleuro's

 

In het “Paradijswinkeltje” kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau uitzoeken met de Kleuro’s (spaarmuntjes) die zij gratis bij het eten krijgen. Natuurlijk kunnen deze Kleuro’s ook gespaard worden, zodat ze bij een volgend bezoek een groter cadeau kunnen kiezen.

Dieetmogelijkheden

 

Ben je overgevoelig voor een bepaald ingrediënt, overleg dan eventjes voor je bestelt, dan doen wij ons best om hier rekening mee te houden.
Wij bieden o.a. glutenvrije, lactosevrije of pannenkoeken zonder koemelk aan.

Betalen met pin

Naast contant afrekenen kun je bij ons ook pinnen.
Wij accepteren geen creditcards.